GTA 5 DLC komt met drie nieuwe lowriders - Update

  GTA 5 is al een geruime tijd uit, maar het spel wordt nog steeds veel gespeeld. Dagelijks zijn nog steeds miljoenen mensen in de grote speelwereld het tegen elkaar aan het opnemen wie de beste overvaller, racer of terrorist is. De nieuwe GTA 5 DLC zal het reizen van al deze spelers een stuk stijlvoller maken.

  Grand Theft Auto 5, heeft zoals de naam van de game al zegt, een onwijs grote hoeveelheid aan auto's en even zo veel opties om te customizen. Met de GTA 5 DLC worden er drie nieuwe voertuigen aan het raster toegevoegd, die zeer veel indruk zullen maken. Deze voertuigen zijn geheel te personaliseren met nieuwe toevoegingen waarmee je hoge ogen op straat gaat gooien.

  GTA 5 DLC brengt monsterlijke voertuigen

  Het eerste voertuig is de Slamvan. Dit racemonster is een opgevoerde pickup truck die menig garage doet stijgen in waarde. Het is mogelijk om de auto naar eigen wens aan te passen waardoor je de Slamvan Custom creëert. Een turbo, racestrepen en een aantal neonlichten maken dit ding een auto waar de makers van Pimp My Ride nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

  Het tweede voertuig is klassieke Virgo, een kruizing tussen een hippe stationwagen en een pimpbak. Met deze auto cruise je door de straten in stijl, en al helemaal als de Virgo naar een garage brengt om hem up te graden. Een zeer gedetailleerde artwork, en glimmende wieldoppen maken dit voertuig een waar investeringsproject.

  Het laatste voertuig dat toegevoegd wordt is de Donk en is letterlijk een monster, een monstertruck om wel te verstaan. De body van de 'auto' is een lowrider die gecombineerd is met de brute kracht van een tank. Als je de Donk opvoert, dan kan je een heuse Faction Custom Donk maken. Kortom, deze monstertruck met stijl moet je gewoonweg hebben.

  De GTA 5 DLC voertuigen zijn vanaf vandaag rond een uur of 11.00 's ochtends te verkrijgen. Hoe je deze voertuigen moet bestellen doe je als volgt. Je gebruikt je mobiel in de game om naar Benny's website te gaan. Bij dit online garage bedrijf kan je de drie nieuwe voertuigen vervolgens bestellen.

  Update

  Naast deze drie wagens komt de GTA 5 DLC: Lowriders Custom Classics met nog een aantal toevoegingen. Zo kan je nieuwe wapens als de Compact Rifle en de Double Barrel Shotgun verkrijgen, die ook als drive-by schietijzers te gebruiken zijn. Bovendien zijn er een aantal nieuwe kleren te koop die je weer van de benodigde modetrends voorzien. Als klap op de vuurpijl is ook de Sumo Adversary Mode toegevoegd waarbij je met voertuigen elkaar uit de ring moet zien te krijgen.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.