GTA 5 aanbieding - Nu te koop voor € 34,99

  Als je GTA 5 nog niet in huis hebt kun je nu je slag slaan bij de GTA 5 aanbieding op Bol. Alle versies van de game zijn afgeprijsd, waaronder de Xbox One en de PS4 versies die beide nu verkrijgbaar zijn voor 35 euro per stuk.

  De goedkoopste versie van GTA 5 is nu de PS3 versie van 21 euro. De Xbox 360 versie is iets duurder met 24 euro en de PC versie kost net zoveel als de Xbox en de PS4 versies.

  GTA 5 aanbieding in Games Voordeelweken

  De GTA 5 aanbieding maakt deel uit van de Games Voordeelweken op Bol. Daarin kun je flink wat titels vinden met korting, waaronder GTA:

  In GTA 5 volg je de verhalen van Trevor Philips, Michael de Santa en Franklin Clinton in Los Santos en Blaine County, een fictieve versie van Los Angeles. In GTA 5 neem je het op tegen de onderwereld, de Amerikaanse overheid en de entertainment industrie.

  Daarnaast kun je in GTA 5 meerdere gevaarlijke overvallen uitvoeren waaronder op een bank en een juwelierszaak. Met de opbrengsten uit deze overvallen dien je te overleven in Los Santos en Blake County.

  GTA 5 aanbieding

  Verschillende GTA 5 versies

  Er zijn ondertussen tal van GTA 5 versies verschenen. De eerste kwam uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. Later werd een verbeterde versie uitgebracht voor de Xbox One en PlayStation 4.

  De GTA 5 versie voor de PC is de meest complete versie je kunt kopen. In deze uitgave is het mogelijk om GTA 5 op 4K of hoger met 60 frames per seconde te draaien. Daarnaast kun je alle grafische opties afzonderlijk van elkaar afstellen in deze versie.

  Zo kun je de verkeersdrukte regelen en de hoeveelheid voetgangers bepalen. Tevens kun je het spel op 2 of 3 schermen in first-person spelen. Zo kun je op een zeer creatieve manier autorijden en direct vanaf het stuur zien wat er gebeurd.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.