Groundhog Day film game vervolg komt eraan

  De filmkomedie Groundhog Day krijgt een vervolg. De film krijgt daarentegen geen vervolg als film, maar een vervolg in de vorm van een game. Deze game zal zelfs de vorm krijgen van een virtual reality game. Het game vervolg van de film Groundhog Day zal ergens later dit jaar worden uitgebracht.

  In de film van Groundhog Day is te zien dat de chagrijnige weerman Phil Connors (Bill Murray) een reportage moet maken. Hier kijkt hij erg tegen op. Dan opeens de volgende ochtend wordt hij wakker op diezelfde dag en dit blijft zo doorgaan. In de game Groundhog Day: Like Father Like Son zie je het verhaal van Phil Connors Jr., de zoon van de Phil Connors uit de film.

  Phil Connors Jr. zit net als zijn vader vast in dezelfde dag. Het game vervolg van de film Groundhog Day is net als het eerste deel een constant herhalende nachtmerrie die zich afspeelt in het kleine dorpje Punxsutawney. Hier zal Phil Connors Jr. moeten leren wat de waarde is van vriendschap en familie, zodat hij uit zijn nachtmerrie kan ontsnappen.

  De game zal worden ontwikkeld door Tequila Works en MWM Immersive. Verder zal de Groundhog Day game worden gepubliceerd door Sony Pictures Virtual Reality. De game zal verschillende verhaallijnen bevatten die te bespelen zijn. De verhalen zullen geschreven worden door James Siciliano (Rick and Morty) en Joshua Rubin (Telltale Games).

  Groundhog Day film enige oude film met game vervolg?

  Dat de film Groundhog Day een vervolg als game krijgt is bijzonder. Wel is het duidelijk dat steeds meer oudere films remakes en vervolgen krijgen. Denk bijvoorbeeld ook aan The Shining die een vervolg gaat krijgen. Deze film zal dan gebaseerd worden op het boek ‘Dr. Sleep’. The Shining is niet de enige film die een vervolg zal gaan krijgen.

  Er zijn namelijk ook al films die al een vervolg hebben gekregen. Vorig jaar kreeg de film Halloween bijvoorbeeld ook een directe sequel. In onze review van Halloween kun je lezen dat dit vervolg er een 7.5 uit wist te slepen. Dit dankzij alle spannende momenten die de film heeft en het goede acteerwerk.

  Groundhog Day: Like Father Like Son

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.