Grote Xbox sale biedt hoge kortingen, ook voor PC en Xbox 360

  Het is zomer en dat betekent dat veel game-verkopers uitverkoop houden. Microsoft is daarop geen uitzondering met de Xbox Super Sale. Deze Xbox sale biedt kortingen van soms wel 70 procent op meer dan 700 games voor Xbox (One én 360) en PC.

  De Xbox super game-uitverkoop loopt tot 29 juli en biedt hoge kortingen op grote titels. Ook vrij recente games doen mee aan de uitverkoop. Sommige Xbox One games kun je zelfs voor minder dan 10 Euro aan je collectie toevoegen.

  Welke games doen er allemaal mee?

  Het is vrijwel onmogelijke om een lijst te maken van alle deelnemende games. Opvallende recente releases zijn RAGE 2 (25% korting) en Mortal Kombat 11 (17% korting). Ook andere grote titels als Red Dead Redemption 2 (30% korting), Assassin’s Creed Odyssey (40% korting) en Monster Hunter World (60% korting) doen mee.

  Er zijn ook kortingen op andere producten. Er zijn bijvoorbeeld ook DLC uitbreidingen in de aanbieding. Bovendien kun je nu drie maanden Xbox Game Pass Ultimate nemen voor de prijs van één maand (alléén als je nog geen Game Pass Ultimate hebt).

  Waar is het volledige aanbod van deze Xbox sale te zien?

  Alle games die in de aanbieding zijn kun je op de website van de Xbox super game-uitverkoop bekijken. Als je Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate hebt kunnen er extra kortingen bovenop de reguliere korting zijn. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken of er iets voor je bij zit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.