Grote Red Dead Online update voegt binnenkort rollen toe aan de game

  Sinds de lancering is ontwikkelaar Rockstar constant bezig geweest om nieuwe content aan de levende wereld toe te voegen. Binnenkort zal nog een flinke stap worden gemaakt met de toevoeging van drie verschillende rollen in een Red Dead Online update, waardoor spelers steeds meer een eigen plek krijgen in de samenleving van het Wilde Westen.

  De wereld van Red Dead Online is geen makkelijke om in te overleven en een bestaan als outlaw biedt ook niet veel garanties voor de toekomst. Met de toevoeging van rollen kunnen spelers daarentegen specifieke taken op zich nemen en Rockstar wil daarmee de eerste stappen zetten om van het Wilde Westen een echte samenleving te maken.

  Drie rollen om uit te kiezen

  De drie rollen die later deze zomer het levenslicht zullen zien door middel van een update zijn de Bounty Hunter, Trader en Collector. Eerstgenoemde is uiteraard gespecialiseerd in het opsporen, vangen of anderzijds uitschakelen van bandieten met een premie op hun naam. Dat kunnen NPC’s zijn, maar ook spelers die iets te vaak de wet hebben overtreden. Des te meer voortgang je boekt met de Bounty Hunter des te meer speciale voorwerpen, zoals een versterkte lasso, en unieke vaardigheden die je vrijspeelt.

  Als Trader kies je ondertussen voor een iets minder actievol bestaan dan de Bounty Hunter. Dankzij specialistische kennis over huiden, bont en slachten is de Trader een expert in het verzamelen van materialen en deze om te toveren in waardevolle goederen. Met de groei van je zelfstandige bedrijf zul je bovendien upgrades voor je kamp vrijspelen en kun je nieuwe vaardigheden leren.

  Tot slot hebben we nog de Collector, die het Wilde Westen doorkruist op zoek naar de meest zeldzame en waardevolle voorwerpen. Op je zoektocht zul je op jacht gaan naar verloren sieraden, zeldzame pijlpunten en andere schatten die verborgen liggen in de ongerepte landen. Net zoals de andere rollen speel je na verloop van tijd nieuwe voorwerpen en vaardigheden vrij die je zullen helpen met de zoektocht naar rijkdom.

  Red Dead Online rollen

  Nog meer toevoegingen in de Red Dead Online update

  De keuze tussen de drie rollen zal je geen slapeloze nachten opleveren, want je keuze zal niet permanent vastliggen. Elke speler kan alle rollen tegelijkertijd spelen en upgrades vrijspelen of ze kunnen juist kiezen voor de specialistische aanpak en zich volledig focussen op één rol. Hoe je een rol vrijspeelt, is nog niet bekendgemaakt door Rockstar.

  Wel is duidelijk dat de toevoeging van rollen niet het enige is wat er nieuw is in de update die gaat komen. Er zullen wijzigingen worden aangebracht om een sneller reagerend controlesysteem te krijgen, er zullen meer voorwerpen in de wereld te vinden zijn om te plunderen en je krijg de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage te resetten. Veel content dus om naar uit te kijken deze zomer in Red Dead Online.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.