Grote Pokemon GO update mogelijk op komst - Player vs Player?

  Stel je eens voor dat je op een vliegtuig stapt en plots naast je grote idool plaats neemt. Wat zal je dan vragen? Doctor PoGo kwam Niantic CEO John Hanke tegen en al snel ontstond er een gesprek over de toekomst van het populaire videospel Pokémon Go. Er lijkt een grote Pokemon GO update aan te komen.

  De ontmoeting met John Hanke werd via een video op Twitter gedeeld. In de tweet bedankt Doctor PoGO Niantic CEO Hanke voor het interessante gesprek dat hij heeft gevoerd. Dit gesprek ging over de toekomst van Pokémon GO.

  Nieuwe Pokemon GO update op komst?

  Tijdens het gesprek zou naar voren zijn gekomen dat er weer en nieuwe generatie met Pokémon aan de game zal worden toegevoegd. Alhoewel onbekend is hoe snel dit zal gebeuren, is het niet gek dat dit op de agenda staat. Er zijn al verschillende generaties aan Pokémon GO toegevoegd om de game op die manier toch interessant te houden voor spelers. Het gaat hier ondertussen over alweer de vierde generatie Pokémon.

  Uit de gesprekken is wel iets anders naar voren gekomen, wat interessant kan zijn: mogelijk komt er Player vs Player aan. Het is nog onduidelijk wanneer dit komt, maar dit is een welkome toevoeging aan Pokémon GO. Spelers misten eerder deze functie heel erg.

  Verder lijkt het erop dat het level limiet zal worden verhoogd. Alhoewel het flink wat maanden (tot een jaar of meer) kan duren om het maximale level van 20 te bereiken, is voor veel spelers het plezier in het spel er al uit omdat ze het maximale al uit het spel hebben gehaald. Nieuwe levels zouden voor de spelers de lat dus weer wat hoger leggen.

  Een informeel vliegtuiggesprek

  En dit allemaal na 1 vliegtuiggesprek. Hieronder vind je het twitterbericht terug dat Doctor PoGo publiceerde, nadat hij Hanke zou hebben gesproken in het vliegtuig:

  Het komt niet bijzonder vaak voor dat informatie via zo'n informeel gesprek als een vliegtuigvlucht bekend wordt gemaakt. Vaak wordt dit gedaan door middel van persberichten, trailers of door middel van interviews. Het zal dus waarschijnlijk niet lang duren voor Niantic ook aan het grotere publiek mededelingen zal doen rondom deze nieuwe update.

  De populariteit van Pokémon GO reikt best ver, daarom is Niantic ook al bezig met een soortgelijke game. Niantic hoopt met Harry Potter Wizards Unite een soortgelijke hype te creëren als Pokémon Go momenteel voor veel spelers is.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.