Grote Pokémon GO update die AR elementen verbetert op komst

  Vorig jaar zomer zorgde Pokémon GO voor een ware hype. Pokémon vangen in de echte wereld. Dat kon dankzij de augmented reality elementen in de game. Met een grote Pokémon GO update worden die elementen verbeterd

  In Pokémon GO verschijnen digitale beesten in je camerabeeld op je telefoon. Zodoende lijkt het net alsof ze in de echte wereld zitten. Dit komt dankzij de augmented reality techniek die met de aankomende update nog beter gemaakt wordt.

  Die maakt namelijk gebruikt van de nieuwe AR technologie die meegeleverd is met iOS 11, het nieuwste besturingssysteem voor de iPhone. Hierdoor kun je betere interactie hebben met wilde Pokémon. Als je bijvoorbeeld dichter op een Pokémon afloopt, dan zal die schrikken en rent die misschien weg. Handig om te weten dus!

  Pokémon GO update voegt bonus toe voor dichtbij komen

  Wanneer het je lukt om van zo dichtbij mogelijk een Pokémon te vangen zonder hem af te schrikken, krijg je een speciale bonus. Met de Expert Handler Bonus krijg je meer ervaringspunten en dat is natuurlijk een leuke bijkomstigheid die je aanmoedigt zo dicht mogelijk op Pokémon te komen.

  Pokémon GO kwam in de zomer van 2016 uit en zorgde voor een regelrechte hype. Tientallen miljoenen mensen doken de wijde wereld in om Pokémon te vangen. De hype is nu grotendeels gaan liggen, maar toch zijn er veel mensen die hun iPhone of Android telefoon oppakken en op zoek gaan naar Pokémon.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.