Grote Nintendo Switch update maakt gameplay opnemen mogelijk

  De nieuwe Nintendo Switch update is uit en brengt een aantal grote nieuwigheden met zich mee. Zo is het vanaf nu mogelijk om gameplay op te nemen.

  We kennen de functie voor het opnemen van gameplay al van de PlayStation 4 en Xbox One, maar op de Switch werkt deze anders. Door de capture knop op je joy-con ingedrukt te houden, bewaart je Switch automatisch de laatst gespeelde dertig seconden. Alleen The Legend of Zelda Breath of the Wild, ARMS, Splatoon 2 en Mario Kart 8 Deluxe ondersteunen deze functie. Laatstgenoemde game introduceert dit pas bij haar eigen nieuwe update.

  Nintendo Switch update brengt nog meer nieuwe functies

  Het opnemen van gameplay is niet het enige nieuwe dat de Nintendo Switch update met zich meebrengt. Zo is het vanaf nu ook mogelijk om gebruikers- en opgeslagen gamedata over te zetten naar een andere console. Daarnaast kun je sommige games vooruit bestellen en pre-loaden en nieuwe profielafbeeldingen selecteren.

  De nieuwe Switch update is vanaf nu te downloaden. Benieuwd naar alle veranderingen? Neem dan een kijkje op de officiële Nintendo website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.