Grote mysterie in Resident Evil 7 demo opgelost

  Tijdens PlayStation Experience werd afgelopen weekend een nieuwe update voor de Resident Evil 7 demo aangekondigd. Nu de update te downloaden is, is er een speler die het grootste geheim uit de demo onthuld.

  De YouTuber, SwingPoynt, heeft de oplossing gevonden van het grootste mysterie dat de Resident Evil 7 demo met zich mee bracht. Spelers die de demo al eens hebben gespeeld weten dat je de zogenaamde 'Dummy Finger' kunt vinden in de game. Na een eerdere update werd duidelijk dat de vinger van een mannequin is.

  Veel spelers geloofden niet dat dit het enige was dat de Dummy Finger kon doen en deze spelers bleven vragen stellen bij de vinger. Ook Capcom zelf gooide nog wat extra hout op het vuur door meerdere berichten over "een bepaalde vinger" naar buiten te brengen en door de vinger in de Collector's Edition van Resident Evil te stoppen.

  Nu de nieuwe update uit is zijn veel spelers weer opzoek gegaan naar het grotere geheel. In de video van SwingPoynt zien we hoe hij een stappenplan uitvoert, om uiteindelijk te het geheim te onthullen. Ook laat de video andere nieuwe plekken van het huis zien, die zijn toegevoegd met de 'Midnight' update.

  Resident Evil 7 demo wordt alsmaar enger

  Wanneer je alle stappen uit de video volgt zul je een beloning krijgen, de 'Dirty Coin'. Deze munt zal je ook een beloning opleveren in de volledige game. Wat het je gaat opleveren is op dit moment nog onbekend.

  Resident Evil 7: Bio Hazard komt officieel uit op 24 januari en zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.