Update - Grote Modern Warfare update voegt Gun Game en nieuwe maps toe

  Infinity Ward heeft opnieuw een Modern Warfare update uitgebracht. In deze update zijn er niet alleen veel bugs verholpen, maar er zijn ook nieuwe Spec Ops mappen toegevoegd gepaard met een bekende multiplayer modus.

  Update na update probeert Infinity Ward de vele bugs te verhelpen in de nieuwe Call Of Duty game. Zo is er vandaag een update uitgebracht die een gedeelte van deze bugs zou moeten wegvagen. Zoals de voetstappen die niet kloppen en de turrets van de infantry assault vehicles die te krachtig zijn, maar in deze update zijn er niet alleen bugs weggebombardeerd.

  Gun Game is tevens ook gearriveerd. Deze gamemodus is geliefd onder de fans en je kan het vanaf vandaag eindelijk gaan spelen. Daarnaast zijn er twee nieuwe Spec Ops operaties toegevoegd. Operatie Harbinger en Brimstone zijn de nieuwe maps die je nu kan spelen. Bij Spec Ops is er daarnaast ook iets toegevoegd wat veel die-hard fans van Modern Warfare leuk gaan vinden. De drie sterren rating uit de originele Spec Ops-modus is terug, zodat jij je vrienden kan laten zien wie de beste speler van de groep is!

  Als je de volledige patch notes wil zien kan je op deze link klikken. Ga jij vandaag ook Gun Game en de nieuwe Spec Ops mappen uitproberen?

  Update - Nog meer speelplezier

  Classic Special Operation ''Door Kick'' voor Spec Ops is daarnaast ook nog toegevoegd vandaag.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.