Grote kans op terugkeer Ewan McGregor in Star Wars spinoff

  De Star Wars spinoff rondom Obi-Wan Kenobi is al een feit, maar nu zijn dan ook de eerste details bekend gemaakt. En de kans dat we Ewan McGregor binnenkort terugzien op het witte doek, is aanzienlijk groter geworden.

  Lucasfilm

  De Star Wars spinoff rondom Obi-Wan Kenobi is al eerder aangekondigd. Maar nu heeft TMZ laten weten dat de kans op terugkeer van Ewan McGregor erg groot is. De site zegt productiedetails te hebben gelezen, waarin onder andere ook de verhaallijn kort staat beschreven.

  Star Wars spinoff heet Obi-Wan: A Star Wars Story

  Volgens TMZ verblijft Obi-Wan als kluizenaar op Tatooine. Hier waakt hij stiekem over baby Luke Skywalker, die hij aan zijn oom Owen heeft overgedragen. Obi-Wan houdt zich schuil, maar spanningen tussen de lokale boeren en een groep Sand People zorgen ervoor dat hij uit zijn verstopplek komt en in Jedi-modus gaat. Mocht dit kloppen, dan is de kans groot dat we Ewan McGregor terug gaan zien als Obi-Wan, en dat er een jonge Luke Skywalker wordt gecast.

  Als we dit moeten geloven, zou Obi-Wan: A Star Wars Story zich afspelen na de laatste scène uit Star Wars: Revenge of the Sith uit 2005 en vermoedelijk vermoedelijk ook aansluiten op Star Wars: A New Hope uit 1977.

  Star Wars fans laten zich horen

  Star Wars fans laten online vaak genoeg weten dat ze het liefst Ewan McGregor terugzien als Kenobi. McGregor vertelde dat hij hier open voor zou staan, maar heeft (tot nu toe) nog niks gehoord van producent Lucasfilm.

  De film heeft nog geen definitieve verschijningsdatum, maar geruchten gaan dat de film in 2020 zou uitkomen.

  Ook zo'n fan van Star Wars? Wij hebben een lijstje gemaakt met 25 feitjes over Star Wars die jij nog niet wist!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.