Grote Destiny 2 expansion later dit jaar verwacht

  Met verschillende gratis Destiny 2 updates blijft ontwikkelaar Bungie het spel ondersteunen. Nu heeft uitgever Activision een grote Destiny 2 expansion aangekondigd die zal verschijnen na de tweede uitbreiding. Veel laat de uitgever verder nog niet los, maar dat het grootse plannen heeft is wel duidelijk.

  Het gaat hier niet om het tweede uitbreidingspakket, dat volgens geruchten de naam Gods of Mars draagt, maar om een eventuele derde DLC. De tweede uitbreiding staat namelijk gepland om uit te komen in mei 2018 en niet laat in het huidige jaar.

  Destiny 2 expansion en meer content

  Eric Hirshberg, Activision CEO, ââââââzei over de gemaakte plannen met Destiny 2 het volgende:

  ''Er komt in mei een hele grote expansion aan en we hebben er ook eentje in de planning staan voor later in het jaar. Dit soort content zorgt er altijd voor om de mensen weer terug te laten keren naar Destiny 2 en het te blijven spelen. Daarnaast zijn we zeer gepassioneerd om te luisteren naar alle fans om zo de juiste keuzes te maken in de toekomst, maar ik denk dat we ons op het juiste pad bevinden.''

  Zoals je ziet doet het team van Destiny er alles aan om de speler zijn interesse in de game te laten houden. Dit doet de ontwikkelaar onder andere ook door verschillende evenementen te starten in het spel. Zo hadden we in december een event in verband met de feestdagen en krijgen we volgende week een event wegens Valentijnsdag.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.