Grote ARK Survival Evolved update voegt nieuwe beesten toe

  Er is een nieuwe ARK Survival Evolved update onderweg. Deze update zal veel nieuwe dingen toevoegen aan de game, waaronder vier nieuwe beesten.

  Ontwikkelaar Studio Wildcare heeft ARK Survival Evolved update nummer 255 aangekondigd. Er zit flink wat content in deze update. Er zijn vier beesten die nieuw worden toegevoegd aan de game en dat zijn de Electrophorus Beluadomito, een elektrische vis, de Microraptor Gnarilongus, een vogelachtige raptor, de Ammonitina Multiamicus, een grote nautilus, en de Thylacoleo Furtimorsus, een buideldier en leeuw combinatie.

  Verder worden er dertig nieuwe Explorer Notes toegevoegd, nieuwe haarstijlen en baarden, en worden servers geüpdatet. Ook wordt er meer TEK Tier technologie aan de game toegevoegd, inclusief een ondoordringbaar krachtveld. De ARK Survival Evolved update wordt afgemaakt door de hoeveelheid tamme dino's in een team te verhogen. Er kunnen nu 500 dino's in één stam rondlopen.

  ARK Survival Evolved update waarschijnlijk morgen al beschikbaar

  Studio Wildcare heeft de update vandaag doorgegeven bij Microsoft. Naar verwachting is de update morgenavond beschikbaar voor alle spelers van de game. ARK Survival Evolved is al twee jaar in vroegtijdige toegang speelbaar. Het is nog niet bekend wanneer de game compleet af is.

  Als je interesse hebt in de game lees dan vooral onze ARK Survival Evolved tips en tricks om beter uit de voeten te komen in de dinowereld.

  ARK: Survival Evolved

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.