Grim Fandango Remastered gratis op GOG

  PC gamers blijven maar gratis games aangeboden krijgen. Nu is Grim Fandango Remastered gratis. Je kunt de game via GOG.com kosteloos binnen hengelen.

  Normaal is het de Humble Store die wekelijks met gratis games op de proppen komt. Zo zagen we bijvoorbeeld al The Bureau: XCOM Declassified en Homefront de revue passeren. Deze keer is het dus GOG.com dat een gratis spel aanbiedt: Grim Fandango Remastered.

  Wel moet je er snel bij zijn, want je kunt de game tot en met morgenmiddag drie uur downloaden zonder er wat voor te betalen. Daarna kost die weer 13,90 euro.

  Grim Fandango Remastered gratis, maar waar gaat het over?

  Grim Fandango is een regelrechte klassieker te noemen. De traditionele point and click game stamt uit 1998 en vertelt het verhaal van Manny Calavera, een reisagent in het land der doden. Hij moet dus overleden mensen (die dan een skelet geworden zijn) een mooie reis aanbieden in de dodenwereld. Zijn carrière zit alleen wat in het slop en zijn rivaal gaat er met alle commisies vandoor. Aan jou om erachter te komen waarom.

  De game kwam in 2015 uit als remaster voor de PlayStation 4, PlayStation Vita en de PC. Veel veranderde niet, behalve dat de textures wat scherper werden. De game is tot en met morgenmiddag (15:00 uur) gratis te downloaden via GOG.com.

  Grim Fandango Remastered

  Verkijgbaar vanaf 27 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.