Gravity Rush 2 release vertraagd naar 2017

  Sony maakte via de Europese PlayStation blog bekend dat de Gravity Rush 2 release vertraagd is. De nieuwe releasedatum is nu 18 januari 2017. Als goedmakertje kan je straks gratis aan de slag met de DLC.

  Hoewel de productie van Gravity Rush 2 goed zou verlopen volgens Sony, is de eerdere releasedatum niet haalbaar.

  Uitleg vanuit Sony over vertraging Gravity Rush 2 release

  Gravity Rush 2 is de conclusie van de reis die Kat aflegt. De studio wil dat spelers met voldoende diepgang het verhaal ervaren. Daarnaast zou veel tijd zitten in de online features, evenals de asynchrone (niet gelijktijdige) spelersinteractie realiseren.

  De ontwikkelaar streeft ernaar dat zoveel mogelijk spelers tegelijkertijd kunnen spelen straks. De Europese Gravity Rush 2 release schuift daardoor op naar 18 januari 2017, terwijl het Verenigd Koninkrijk pas op 20 januari met de langverwachte game aan de slag mag. Aldus Keiichiro Toyama, directeur van de serie biedt z'n excuses aan:

  "Ik zou graag m'n excuses aan willen bieden aan de spelers die naar Gravity Rush smachten. Na vier jaar van ontwikkeling willen wij de game uitbrengen op het best mogelijke moment.

  Omdat Gravity Rush 2 vertraagd is, besloten wij om de premium DLC content gratis uit te brengen. Dit extra verhaal zal plaatsvinden in de wereld van Gravity Rush 2 en wij denken dat spelers hier veel plezier aan beleven."

  In de komende maanden verwacht Toyama in elk geval meer uit de doeken te doen over Gravity Rush 2. Een betere kijk naar de 'geanimeerde' feature is daar een onderdeel van.

  Een andere trailer van de game is hier te vinden. De remaster van Gravity Rush 1 werd al eerder op de redactie behandeld.

  Gravity Rush 2

  Verkijgbaar vanaf 18 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.