Gratis Xbox One game Black voor EA Access onthuld

  EA heeft aan haar abonnementsdienst EA Access een nieuwe gratis Xbox One game toegevoegd. De shooter Black uit 2006, ontwikkeld door Criterion Games, is vanaf nu speelbaar voor mensen met EA Access.

  Black kwam meer dan een decennium geleden uit voor de originele Xbox en PlayStation 2. De shooter bevatte snelle actie en een deels destructieve omgeving, wat destijds behoorlijk indrukwekkend was.

  Overige EA Access gratis Xbox One games

  In totaal zijn er nu 56 games in de EA Access Vault, waar de gratis games te downloaden zijn. Voor Black was Battlefield: Bad Company de laatste aanwinst van de dienst, die er in december bij kwam. Naast backwards compatible games zoals Black zijn er ook nieuwere games te spelen die voor de huidige generatie consoles zijn uitgekomen. Enkele van deze titels zijn Battlefield 1, Mass Effect Andromeda, Titanfall 2 en UFC 2.

  Voor een volledig overzicht van de games die EA Access aanbiedt in de Vault, kun je hier terecht. Verwar EA Access overigens niet met EA Origins, een ander platform van dezelfde uitgever. EA Access is exclusief voor Xbox One waarop je verschillende nieuwe en oude titels kunt spelen, terwijl EA Origins juist gericht is op PC-gamers en waar eenzelfde dienst voor bestaat onder de naam Origin Access.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.