Gratis Xbox Games with Gold voor september bekendgemaakt

  Er zijn weer vier gratis Xbox Games with Gold voor september aangekondigd door Microsoft. Om een beter beeld te krijgen van de games, is de video die uit is gebracht bovenaan de pagina te bekijken.

  Terwijl de zomer langzamerhand ten einde komt, komen er nog steeds vette titels binnen die Xbox gebruikers gratis kunnen spelen. Van 1 tot en met 30 september kunnen spelers wegscheuren met een raceauto in Forza 5. Mochten raceauto’s niet je ding zijn, is het vanaf 1 tot en met 15 september ook mogelijk om met een speedboot te racen in Hydro Thunder Hurricane.

  Verder komt Oxenfree beschikbaar van 16 september tot en met 15 oktober. Tijdens deze game opent de spelers per ongeluk een portaal die een paranormale kracht vrij heeft gelaten. Met een groep andere moet de speler de kracht zien te stoppen. De acties van spelers zullen het spel beïnvloeden.

  En als klap op de vuurpijl is Battlefield 3 van 16 tot en met 30 september gratis beschikbaar om te spelen. In Battlefield 3 kruipen spelers in de huid van de beroemde U.S. Marines. Als marinier voeren spelers missie uit in diverse locaties waaronder Frankrijk, Azië en New York.

  De Xbox 360 games zijn tevens te spelen op de Xbox One door middel van Backward Compatiblity.

  Gratis Xbox Games with Gold voor september

  De gratis Xbox Games with Gold in augustus zijn te downloaden. Hieronder een overzicht met de data waarop ze beschikbaar zijn.

  TitelDownloadperiodePlatform
  Forza 51 t/m 30 septemberXbox One
  Hydro Thunder Hurricane1 t/m 15 septemberXbox One
  Oxenfree16 t/m 30 septemberXbox 360 en Xbox One
  Battlefield 316 t/m 30 septemberXbox 360 en Xbox One

  Tot en met 31 augustus is ook Slime Rancher nog gratis beschikbaar voor de Xbox One.

  Oxenfree

  Verkijgbaar vanaf 14 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.