Gratis Xbox Games with Gold voor juni aangekondigd

  De volgende reeks gratis games voor de Xbox One en Xbox 360 zijn bekend. Microsoft heeft de gratis Xbox Games with Gold voor juni bevestigd.

  De maand juni begint met de release van SpeedRunners voor de Xbox One en Assassin's Creed 3 voor de Xbox 360. SpeedRunners is een multiplayergame waarbij je zo snel mogelijk door een level moet racen. Assassin's Creed 3 is het vijfde deel in de serie en dit deel toonde voor het eerst de huurmoordenaars in Noord-Amerika. Dankzij backwards compatibility is deze game ook gewoon op de Xbox One te spelen.

  Vanaf 16 juni kun je ook Watch Dogs aan je collectie toevoegen. Deze Ubisoft game kwam in 2014 uit en werd door ons positief ontvangen. In een open wereld trek je er op uit om alles naar je eigen hand te zetten door elektronica te hacken. Op deze manier gaan er veel deuren voor je open die normaal gesproken veilig gesloten blijven.

  Ten slotte kun je vanaf 16 juni ook nog Dragon Age Origins binnen halen. Deze game is net als Assassin's Creed 3 zowel op de Xbox 360 als Xbox One te spelen. Deze RPG is tot het einde van juni beschikbaar om aan je collectie toe te voegen.

  Gratis Xbox Games with Gold voor juni

  De Gratis Xbox Games With Gold zijn in juni te downloaden. Hieronder kun je een overzicht vinden met de precieze data waarop de games beschikbaar zijn.

  TitelDownloadperiodePlatform
  SpeedRunners1 t/m 30 juniXbox One
  Watch Dogs16 juni t/m 15 juliXbox One
  Assassin's Creed 31 t/m 15 juniXbox 360 en Xbox One
  Dragon Age Origins16 t/m 30 juniXbox 360 en Xbox One

  Tot 15 juni is ook Lara Croft and the Temple of Osiris nog gratis binnen te halen voor de Xbox One.

  Dragon Age: Origins

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.