Gratis Xbox Games with Gold voor februari bekendgemaakt

  De maand januari is alweer bijna voorbij en dat betekent dat er weer nieuwe gratis Xbox Games with Gold aankomen! In januari konden we aan de slag met onder andere Rayman Origins en The Cave, maar in februari zijn er weer gloednieuwe games gratis te behalen.

  De komende maand kunnen de leden van Xbox Live Gold wederom aan de slag met vier gratis titels. Dat meldt Microsoft op haar website.

  Het gaat hierbij om de games Lovers in a Dangerous Spacetime en Monkey Island 2: Special Edition. Daarnaast is er ook goed nieuws voor de echte fans van racegames, want Project Cars zit ook tussen de lijst van gratis Xbox Games with Gold. Tot slot is Star Wars: The Force Unleashed ook gratis te downloaden.

  Alle games kun je spelen op de Xbox One, en twee van de vier games kun je ook op de Xbox 360 spelen. De 'oudere' games zoals Star Wars: The Force Unleashed worden op de Xbox One gespeeld door middel van Xbox Backwards Compatibility.

  Gratis Xbox Games with Gold voor februari

  De gratis Xbox Games with Gold kun je gedurende februari gratis binnenhalen. In de tabel hieronder zie je de exacte data wanneer iedere game te downloaden is.

  TitelDownloadperiodePlatform
  Lovers in a Dangerous Spacetime1 t/m 28 februariXbox One
  Project Cars: Digital Edition16 februari t/m 15 maartXbox One
  Monkey Island 2: Special Edition1 t/m 15 februariXbox 360 en Xbox One
  Star Wars: The Force Unleashed16 t/m 28 februariXbox 360 en Xbox One

  Voordat de maand januari voorbij is kun je nog snel een gratis game meenemen. Killer Instinct Season 2 zat bij de Xbox Games with Gold van januari en is nog tot 15 februari gratis te downloaden.

  Lovers in a Dangerous Spacetime

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.