Gratis Windows 10 upgrade nog enkele dagen beschikbaar

  Je hebt nog vier dagen de tijd om gebruik te maken van de gratis Windows 10 upgrade. Na deze datum zul je ruim honderd euro neer moeten leggen om de nieuwste versie te installeren.

  De laatste weken is Windows al bezig met het kenbaar maken van de verandering. Zo gaf het een full screen notificatie aan gebruikers van Windows 7.1 en 8.1 met de mededeling dat de gratis Windows 10 upgrade binnenkort verdwijnt. Dit terwijl veel Windows gebruikers geklaagd hadden dergelijke meldingen vervelend te vinden.

  Men kon er voor kiezen om alsnog voor de gratis Windows 10 upgrade te gaan, of om deze melding voor eens en altijd te blokkeren. Windows doet nu nog één laatste mededeling met het oog op de deadline die op 29 juli verloopt.

  Gratis Windows 10 upgrade komt net voor jaarlijkse update

  De gratis Windows 10 upgrade verloopt daarmee net voor de nieuwe update voor het besturingssysteem uitkomt. Deze update omvat onder andere de samensmelting van de Windows en Xbox One app stores. Wil je hier nog gebruik van maken dan moet je snel zijn, want vanaf 29 juli gaat de upgrade je 120 euro kosten.

  Nog niet bekend met het nieuwste besturingssysteem van Windows, lees dan eens onze Windows 10 review voor je over gaat tot de installatie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.