Gratis versie van Dead or Alive 5: Last Round onderweg

  Dead or Alive 5: Last Round heeft een releasedatum gekregen voor zijn thuisland Japan en komt daar op 19 februari uit. Interessanter is het feit dat er een gratis versie van het spel komt voor de PlayStation 4 en Xbox One-versie.

  De gratis versie van is een basisversie en zal niet alle content bevatten. Last Round is de complete versie van Dead or Alive 5, die in 2012 uitkwam voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het spel zal dan ook alle eerdere content bevatten en twee personages toevoegen. De eerste is Nyotengu, die al voorkwam in Dead or Alive 5 Ultimate, de ander is een nog onbekend vrouwelijke vechtersbaas.

  Bovendien zullen er twee levels uit de oudere games in Last Round komen. 'Danger Zone' uit de originele Dead or Alive maakt een opgepoetste rentree en ook 'Crimson' uit Dead or Alive 2 zal opgepoetst en wel in Last Round verschijnen.

  Last Round spelen tegen oudere generatie

  De gratis versie is echter alleen te downloaden voor de PlayStation 4 en Xbox One-versie. Zij kunnen met die versie knokken tegen spelers die de betaalde versie hebben. Dit systeem is niet nieuw en werd al eerder geintroduceerd in Dead or Alive 5 Core Fighter.

  In Europa zal Dead or Alive 5: Last Round in de lente van 2015 uitkomen voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4.

  Dead or Alive 5: Last Round

  Verkijgbaar vanaf 20 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.