Gratis Ubisoft games elke maand tot eind 2016

  De ontwikkelaar bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden. Om deze mijlpaal met de wereld te delen blijf je dan ook gratis Ubisoft games voor PC krijgen tot 2016 voorbij is!

  Ubisoft geeft vanaf vandaag tot aan het einde van het jaar elke maand een gratis game weg. Voor gamers betekent dit dan in totaal zeven Ubisoft spellen voor helemaal niks! Hier moet je alleen wel wat voor doen, namelijk lid worden van de gratis Ubisoft Club. Vervolgens kan je via het digitale platform Uplay, de gratis Ubisoft games binnen halen. De actie zal alleen om PC-games gaan.

  Gratis Ubisoft games zijn waarschijnlijk klassiekers

  Het is nog niet bekend welke games er volgende maanden aangeboden worden, maar Prince of Persia The Sands of Time is de titel voor juni. Het zou mogelijk gaan om allemaal klassiekers uit de schappen van Ubisoft. Onder titels van ongeveer dezelfde periode van uitgave als Prince of Persia The Sands of Time horen dan ook Far Cry, Rayman, Tom Clancy's Splinter Cell en Beyond Good and Evil. Voor wat we echt gaan zien, moet je dus elke maand Uplay bezoeken.

  Het eerste spel dat je kan downloaden is een klassieker. Prince of Persia The Sands of Time is een een game die in 2003 uitgekomen is voor de PC, PlayStation, Xbox en GameCube. De oude game wordt gezien als dé reboot van de franchise. Meer over de Prince of Persia release vanwege dit 30 jaar bestaan kun je ook op XGN.nl vinden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.