Gratis Skyrim en Halo 5 voor de Xbox One dit weekend

  Met de lente en het komende zonnige weer in het vooruitzicht zullen onze centjes wel weer opgaan aan alle ijsjes en drankjes op het strand. Geen geld meer voor nieuwe games dus, maar gelukkig is daar gratis Skyrim en Halo 5 om onze portemonnees meer leed te besparen.

  Zo baant de geur van het weekend zich een weg door onze neusgaten en gaan we dus genieten van het lekkere weer. Maar, er is meer dan het lekkere weer! Voor degene die namelijk liever flaneren in het zonnetje met een Xbox controller in de hand is er een ideale mogelijkheid: een weekend lang gratis Skyrim en Halo 5! En het weekend hierna is er ook een gratis weekend PUBG, genoeg te spelen dus.

  Gratis Skyrim en Halo 5 alleen voor Xbox

  Je las het al even; met een Xbox controller in de hand. Je kunt alleen Skyrim gratis spelen dit weekend op de Xbox One. Dat Halo 5 alleen voor de console van Microsoft gratis is dit weekend, is wel logisch. Halo is namelijk een exclusieve titel voor de Xbox.

  In het gratis weekend van Skyrim kun je ook aan de slag met de uitbreidinen Dawnguard, Hearthfire, and Dragonborn. De games kun je tot 15 april gratis spelen en het enige wat je daar nodig voor hebt is een abonnement op Xbox Live Gold.

  Halo 5: Guardians

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.