Gratis Red Dead Redemption 2 bij alle Xbox One consoles op bol.com

  De nieuwe titel van Rockstar Games ligt vanaf vandaag in de winkels! Als je hem deze week in huis gaat halen, dan heeft bol.com een mooie aanbieding waarbij je gratis bij alle Xbox One consoles de game Red Dead Redemption 2 krijgt.

  Met Red Dead Redemption 2 ga je als Arthur Morgan op pad in het Wilde Westen. Het spel is geen vervolg, maar juist een prequel op het eerdere Red Dead Redemption dat alweer acht jaar geleden verscheen. Met een indrukwekkend verhaal, prachtige graphics en een enorme grote en levende wereld is dit een game die je niet mag missen. Niet voor niets gaven wij het spel een enorm hoge 9,8 in onze Red Dead Redemption 2 review.

  Wil jij dit weekend nog aan de slag met de game, dan is er nu een mooie aanbieding bij Bol.com in combinatie met de Xbox One.

  Gratis Red Dead Redemption 2 ook op Xbox One bundels

  Als je nu een Xbox One koopt, krijg je namelijk gratis Red Dead Redemption 2 erbij. Deze aanbieding geldt ook op de bundels, zodat je direct meerdere games in huis hebt, inclusief Rockstars nieuwe titel.

  Zo kun je bijvoorbeeld een Xbox One S bundel in huis halen met Forza Horizon 4, Rocket League, flink wat Fortnite V-Bucks of een tweede controller. En dan krijg je daar bovenop ook Read Dead Redemption 2 gratis erbij.

  Bekijk hier het overzicht van alle Xbox One consoles met gratis Red Dead Redemption 2.

  De actie loopt tot en met 4 november, dus wees er op tijd bij.

  Meer Red Dead Redemption 2

  De nieuwe cowboygame van Rockstar ligt vanaf vandaag in de winkels. Het heeft lang geduurd voordat we eindelijk weer het Wilde Westen onveilig kunnen maken, maar dat was het meer dan waard. Lees alles over deze geweldige titel in onze uitgebreide review. Of neem een kijkje bij enkele features die Red Dead Redemption 2 zo leuk maken.

  Later wordt de game ook nog uitgebreid met een online gedeelte. Veel is daarover nog niet bekend, maar wel dat we in november ermee aan de slag kunnen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.