Gratis PS Plus games voor mei 2019 bekendgemaakt

  Het heeft even geduurd, maar Sony heeft de gratis PS Plus games van mei 2019 onthuld. Het gaat om What Remains of Edith Finch en de party game Overcooked! Beide titels zijn vanaf 7 mei te downloaden voor leden van PlayStation Plus.

  Eigenaren van een PlayStation 4 en een PlayStation Plus abonnement kunnen deze maand weer twee gratis PS Plus games aan hun collectie toevoegen. Net zoals de geruchten al hadden aangeven, kan je deze maand aan de slag met What Remains of Edith Finch en Overcooked!

  Welke PS Plus games zijn in mei 2019 gratis?

  De twee PS Plus games van mei 2019 zijn dus What Remains of Edith Finch en Overcooked! Beide titels zijn voor de voor de PlayStation 4. Eerstgenoemde game kost je normaal twintig euro en voor de ander betaal je gewoonlijk zestien euro. De games zijn allebei vanaf 7 mei te downloaden. De details van de games lees je hieronder.

  What Remains of Edith Finch (7 mei - 6 juni)
  What Remains of Edith Finch is een avonturengame van Giant Sparrow. Het verhaal draait, zoals je misschien al had verwacht, om Edith Finch. Ze is de laatste in haar familielijn wat te wijten is aan een vloek die over de Finch naam hangt. Edith keert terug naar haar ouderlijk huis om erachter te komen hoe haar bloedverwanten zijn omgekomen.

  Overcooked afbeelding

  Overcooked! (7 mei - 6 juni)
  In de game Overcooked! houd je je bezig met maar een ding: het zo snel mogelijk bereiden van voedsel. Dit kan alleen, maar deze titel excelleert als je samen met drie anderen de keuken onveilig maakt. In het begin maak je vooral simpele soepjes, maar na een tijd passeren de ingewikkeldere gerechten de revue.

  Lees hier onze Overcooked! Review.

  Wat waren de gratis PS Plus games van april 2019?

  Afgelopen april werden The Surge en Conan Exiles gratis voor leden van PlayStation Plus. Voor de laatstgenoemde game hebben we een artikel geschreven met vijf Conan Exiles tips om het gewetenloze landschap te overleven. Als je deze games niet hebt gedownload is er nog niks aan de hand. De gratis PS Plus games van april 2019 zijn namelijk tot 6 mei beschikbaar.

  Sony is sinds 8 maart 2019 gestopt met het aanbieden van PlayStation Plus games voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Dit in tegenstelling tot Microsoft die nog wel games voor de Xbox 360 aanbiedt aan leden van Xbox Live Gold. De Xbox Games with Gold van mei 2019 zijn een paar dagen geleden bekendgemaakt.

  Overcooked! Gourmet Edition

  Verkijgbaar vanaf 14 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.