Gratis Playstation Plus van 22 t/m 26 februari

  Van 22 tot en met 26 februari kunnen PS4 gamers gratis PlayStation Plus uitproberen zodat ze hun favoriete games online spelen. Dit evenement geeft de ideale kans om alle mogelijkheden van PS Plus uit te proberen. Het evenement start op woensdag 22 februari om 10:00 uur Nederlandse tijd en loopt af op zondag 26 februari om 23:59 uur.

  Met de gratis PlayStation Plus trial heb je toegang op meerdere lokale activiteiten, zoals de PlayStation Plus challenges. Dit is een wedstrijd voor PS4 gamers in de Benelux. De komende weken verschijnen 8 verschillende challenges. Als je de challenges wint kun je kans maken op 5 jaar PS Plus met een PS4 Pro of een PS VR.

  De gratis PlayStation Plus trial biedt alle PSN mogelijkheden aan

  Met de wereldwijde community van online spelers tilt PlayStation Plus de online gaming ervaring naar een hoger niveau. Met Share Play is het mogelijk om met vrienden te spelen als zij het spel niet bezitten. Daarnaast kun je normaal spelen spelen met vrienden of online opnemen tegen rivalen in de multiplayer van hun favoriete games.

  Tevens kun je als abonnee genieten van exclusieve aanbiedingen en krijg je toegang tot gratis games. Elk PlayStation Plus lid ontvangt elke maand 2 nieuwe PS4 games die je mag houden zolang je maar lid blijft van PSN. Deze maand mag je gratis LittleBIGPlanet 3 en Not a Hero downloaden.

  Not a Hero

  Verkijgbaar vanaf 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.