'Gratis PlayStation Plus november games uitgelekt door Sony'

  Het lijkt erop dat de gratis Playstation Plus games voor november zijn uitgelekt. Voor oktober zijn de games pas net bekend geworden, maar nu dus ook al voor november. Er is op dit moment nog niets officieel bevestigd of ontkend door Sony.

  De informatie werd bekendgemaakt via de officiële site van PlayStation en het is daarom aannemelijk dat de informatie klopt. Het lijkt om een fout bij Sony te gaan, want de games voor oktober zijn ook pas net bekend geworden.

  Gratis PlayStation Plus november games

  Er staan twee games op de webpagina van PlayStation: Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami Zero. Deze games kunnen in november dus waarschijnlijk gratis gedownload worden.

  Bulletstorm: Full Clip Edition is een remaster van de originele Bulletstorm game. Het is een first-person shooter. De game heeft geen competitieve modus. Yakuza Kiwami Zero is een remake van de eerste Yakuza game. De originele game kwam in 2006 in Europa uit voor de PlayStation 2.

  Gratis PlayStation Plus oktober games

  Ook de games voor oktober zijn dus pas enkele dagen geleden bekendgemaakt. In oktober kunnen PlayStation Plus leden de volgende games gratis aan hun collectie toevoegen:

  Ga jij de games van oktober downloaden? En wat vind je van de games van november die zijn uitgelekt?

  Yakuza Kiwami

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.