Gratis PlayStation Plus games voor maart mogelijk gelekt

  De gratis PlayStation Plus games voor maart zijn mogelijk gelekt, voordat Sony het officieel heeft aangekondigd. De gratis games zijn onder andere Disc Jam en Tearaway Unfolded.

  Het vermoeden over de gelekte games is gebaseerd op een brochure van een Franse retailer waarin de games voor maart worden aangeboden. Zoals hierboven aangegeven heeft Sony nog niet gereageerd. Een officiële aankondiging staat later deze week gepland, de exacte datum is niet bekend. De gratis PlayStation Plus games zijn vanaf 7 maart beschikbaar.

  Gratis PlayStation Plus games

  Gewoonlijk zijn er zes gratis PlayStation Plus games te downloaden, verdeeld over de PS4, PS3 en de PS Vita. Van die zes zijn er dus twee gelekt, over de andere vier is nog niets bekend. Het lek bevat namelijk alleen PS4-games, PS3- en PS Vita bezitters zullen nog even moeten wachten voordat er wat over 'hun' games bekend wordt.

  Wat is PlayStation Plus?

  PlayStation Plus is een betaalde dienst van Sony waarbij de gamer sommige features kan gebruiken die niet-betalende spelers niet gebruiken. Zo kun je zonder abonnement bijvoorbeeld niet op de PS4 de online multiplayer van een game spelen. Een abonnee kan zijn games online saven, een niet-abonnee moet gewoon op de harde schijf zijn progressie opslaan.

  De prijzen voor een abonnement variëren. Zo ben je goedkoper uit als je een abonnement voor een jaar afsluit dan dat je elke maand (45 euro) een nieuwe maandelijks abonnement (7 euro) neemt.

  Tearaway Unfolded

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.