Gratis PlayStation Plus games april 2017 bekend

  April komt eraan en dat betekent dat we weer een nieuwe lading gratis PlayStation Plus games kunnen verwachten. Deze maand kun je onder andere Drawn to Death gratis binnenhalen.

  April biedt voor de PlayStation 4 games van twee uiterste. De eerste is Drawn to Death, waarin je tegenstander vernietigen centraal staat. Van deze titel wisten we al dat deze gratis zou zijn in april. in deze tot leven getekende game kun je samen met drie vrienden over de top chaos aanrichten.

  De tweede game is Lovers in a Dangerous Spacetime, waarin je juist moet samenwerken met een medespeler om in leven te blijven. Je moet je ruimteschip zolang mogelijk intact houden terwijl je door random gegenereerde sterrenstelsels vliegt. Een volledig overzicht van de gratis PlayStation Plus games is als volgt:

  TitelPlatform
  Drawn to DeathPS4
  Lovers in a Dangerous SpacetimePS4
  Invizimals: The Lost KingdomPS3
  Alien Rage – Extended EditionPS3
  10 Second Ninja XPS Vita (PS4 cross-buy)
  Curses ‘n ChaosPS Vita (PS4 cross-buy)

  Gratis PlayStation Plus games

  Met de komst van de nieuwe games is het laatste moment aangebroken om de gratis games van maart nog binnen te halen. Je hebt tot en met 4 april om onder andere Tearaway Unfolded en Disc Jam aan je downloadlijst toe te voegen.

  Curses 'N Chaos

  Verkijgbaar vanaf 18 august 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.