Gratis PES 2017 mobiele versie aangekondigd

  Er komt een gratis PES 2017 mobiele versie naar IOS en Android. Dat maakte Konami bekend. Het spel komt later deze maand uit.

  De PES serie komt naar mobiele apparaten. De game gaat dezelfde engine gebruiken als de console versies. Wel wordt deze geoptimaliseerd voor mobiel.

  Gratis PES 2017 mobiele versie voor IOS en Android

  In de game kunnen spelers, net als in de consoleversies, tactieken bedenken en genieten van echt commentaar. De controls zijn aangepast, waardoor je via het touchscreen kunt bewegen. Ook kun je trucjes doen via bewegingen op het touchscreen.

  Alle licenties van de console versie van PES 2017 zijn ook meegenomen in de mobiele versie. Dat betekent dat je gewoon weer aan de slag kunt met Messi, Neymar, Reus en meer spelers. Met deze spelers kun je zelf een sterrenteam samenstellen. Dit team kun trainen en uitbreiden.

  Daarnaast kun je wedstrijden spelen tegen spelers over de hele wereld. Wil je tegen vrienden spelen, dan kan dat via de Local Match optie.

  De PES 2017 mobiele versie komt later deze maand uit voor IOS en Android. Door je vooraf in te schrijven krijg je extra items. Dit geld alleen voor Android gebruikers in Nederland.

  PRO EVOLUTION SOCCER 2017 TRIAL EDITION

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.