Gratis Monster Hunter World DLC al aangekondigd

  Waar je nog tot zes uur vanavond aan de slag kan gaan met de beta, is al wel wat Monster Hunter World DLC bekendgemaakt. En dat terwijl de game pas volgend jaar uitkomt.

  Dat vertelde Ryozu Tsujimoto aan de Japanse site Famitsu. Hij en zijn team zijn van plan om, nadat Monster Hunter World is uitgekomen, gratis DLC uit te brengen die allerlei nieuwe monsters toevoegt. Wat voor soort monsters er precies naar de game komen laat de Japanner in het midden. "Verdere informatie delen we later", liet hij weten.

  Veel meer dan dat liet Tsujimoto niet los. Wellicht dat er later in 2018 grotere uitbreidingen naar Monster Hunter World komen. Daar zal ergens in de komende maanden meer bekend over gaan worden, mocht het gaan gebeuren.

  Monster Hunter World DLC maand voor release aangekondigd

  Het is opvallend dat er nu al een tipje van de sluier wordt gegeven voor wat betreft de gratis DLC. De game komt namelijk pas over een anderhalve maand uit. Wel kun je alvast wat van de game uitproberen in de beta. Wees er wel snel bij, want die is exclusief voor PlayStation Plus bezitters en loopt tot en met vanavond zes uur.

  Monster Hunter World komt 28 januari uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een PC versie komt ook, maar die heeft nog geen specifieke releasedatum.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.