Gratis Hearthstone Cards ter ere van nieuwe DLC

  Blizzard heeft op haar Whispers of the Old Gods livestream bekendgemaakt dat ze gratis Hearthstone Cards zal uitdelen ter ere van de release van de Whispers of the Old Gods DLC.

  De gratis Hearthstone Cards zullen in ieder geval in de eerste week beschikbaar zijn voor het spel, hoe lang daarna de gratis Hearthstone Cards nog zullen worden uitgedeeld is niet geheel duidelijk. Verwacht wordt dat na verloop van tijd de kaarten wel weer betaald gaan worden.

  Een Reddit gebruiker maakte de rekensom van de totaalprijs van de gratis Heartstone Cards en nu blijkt dat de totaalprijs op de 15 dollar ligt voor het aantal kaarten dat je gratis in ontvangst mag nemen. Een behoorlijk cadeautje van Blizzard, aangezien de game nog steeds erg populair is.

  Blizzard ontvangt lof voor uitdelen gratis Hearthstone Cards

  Wanneer je gratis spullen weggeeft, wordt je dit meestal in dank afgenomen en dat is voor deze gratis Hearthstone Cards niet anders. Men is blij dat de game-ontwikkelaar de kaarten gratis weggeeft.

  Dit is allemaal ter ere van de aankomende release van Whispers of the Old Gods. De nieuwe DLC voor Hearthstone komt later deze maand nog naar het spel toe en zal in totaal 134 nieuwe kaarten beschikbaar maken voor de game. Wanneer je kaarten tekort komt, kun je nu je slag slaan en in ieder geval de gratis Hearthstone Cards in ontvangst nemen.

  De Whispers of the Old Gods DLC komt volgende week, op 27 april om precies te zijn, uit en is op dit moment al te pre-orderen. Wanneer je de DLC vooraf besteld krijg je 50 extra kaarten en daarnaast ook een extra exclusieve kaart.

  Hearthstone: Heroes of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 12 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.