Gratis Ghost Recon Wildlands spelen dit weekend

  Spelers kunnen gratis Ghost Recon Wildlands spelen komend weekend. Ubisoft laat namelijk op haar website weten dat de game van 12 tot en met 15 oktober voor iedereen beschikbaar is. Dat geldt voor zowel mensen met een PC, als een PS4 of Xbox One.

  De complete game is straks gratis te spelen. Daaronder valt ook Ghost War, de nieuwe PvP team deathmatch mode. Deze start op 11 oktober en is dus ook uit te proberen als je de game gratis downloadt.

  Gratis Ghost Recon Wildlands te upgraden met korting

  Mocht je erachter komen dat je Ghost Recon Wildlands toch wel erg leuk vindt en hem wilt hebben, dan kan je de game met korting kopen. De tactische shooter is namelijk met 50% korting te kopen, ongeacht de editie. De progressie die je tijdens de free-to-play dagen boekt, neem je mee naar de uiteindelijke game.

  De game is via de website van Ubisoft, waar je meer informatie kunt vinden, te downloaden voor de PC. PlayStation 4 en Xbox One gebruikers kunnen de shooter vanaf hun console installeren. Wil je weten wat wij van de game vonden? Lees dan onze review.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.