Gratis games in oktober voor Xbox One Live Gold bezitters

  Over een paar dagen kunnen de mensen die een Xbox One Live Gold hebben genieten van vier gratis games. Hieronder hebben wij ze in een rijtje voor je gezet!

  Iedere maand heeft Microsoft vier gratis games voor iedereen met een Xbox One Live Gold abonnement. Er zijn er dan twee voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360. Houd er wel rekening mee dat de Xbox 360 in de eerste plaats niet beschikbaar zijn voor de Xbox One, maar wel beschikbaar kunnen worden door de backward compatibility functie.

  Vanaf 1 oktober zullen de eerste games beschikbaar zijn. Dit zullen de games Overcooked en Stuntman Ignition zijn. Overcooked zal de hele maand oktober gratis zijn en is een chaotisch en leuk kookspel voor een tot vier spelers. Je moet verschillende gerechten bereiden, koken, en serveren en dit allemaal in een snel tempo. Anders gaan je klanten misschien wel boos weg!

  In Stuntman Ignition word je een stuntman en maak je de meest gevaarlijke en veeleisende stunts die ooit op camera zijn vastgelegd. Je kan natuurlijk ook jezelf volledig in het diepe gooien en je tegenstanders verpletteren in multiplayer mode! Stuntman Ignition is gratis tot 15 oktober.


  Gratis games Xbox Live Gold halverwege oktober

  Halverwege oktober komen er nog twee games die je kan downloaden. Dit zijn de games Victor Vran en Hitman: Blood Money. Victor Vran is een action RPG waar je intense gevechten beleeft. Spring, gebruik krachtige aanvallen en versla al je vijanden. Je kan je eigen karakter ontwerpen, waardoor je de kans krijgt om te bepalen hoe je speelt. Victor Vran is gratis te downloaden van 16 oktober tot 15 november.

  In Hitman: Blood Money word je een echte moordenaar en maak je iedereen helemaal kapot voor al je klanten (die vooral bestaan uit rijke mensen). Schakel alle doelwitten uit, op welke manier dan ook. Hitman: Blood Money is gratis van 16 oktober tot 31 oktober.

  Je kan de games downloaden via je Xbox console of via de website van Microsoft. Al wil je gratis games, maar heb je geen Xbox One Live Gold abonnement, dan kan je die ook via de website van Microsoft krijgen.

  Victor Vran

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.