Gratis Game of Thrones tentoonstelling in Amsterdam

  HBO brengt de internationale Game of Thrones tentoonstelling terug naar Nederland. Van 27 tot en met 31 mei vindt de tentoonstelling plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

  Op de tentoonstelling worden ruim 70 voorwerpen uit de eerste vier seizoenen en een selectie uit het vijfde seizoen tentoongesteld. Ook zijn er nieuwe digitale elementen en fotomomenten waarbij bezoekers het middelpunt worden van grote momenten uit de serie.

  Verder kun je genieten van een 'Ascend the Wall' 4D Virtual Reality ervaring en zijn kostuums, rekwisieten, harnassen en wapens te bezichtigen. Ook is de ijzeren troon aanwezig en kun je goodies kopen in de HBO shop.

  Game of Thrones tentoonstellingen

  De tentoonstelling zal dagelijks geopend zijn tussen 10 uur 's ochtends en 9 uur 's avonds. De tentoonstelling is gratis toegankelijk, maar je moet wel een ticket reserveren. Op zondag 31 mei, de laatste dag van de expositie, is dit niet nodig, dan geldt het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

  Gisteren zijn de eerste vier afleveringen van het vijfde Game of Thrones seizoen gelekt, deze zijn nu te downloaden op verschillende torrent-websites.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.