Gratis Fortnite outfit item wegens offline servers

  Het was gisteren ongetwijfeld een hectische dag op het hoofdkantoor van Epic Games. De servers van de populaire Battle Royale game Fortnite lagen er namelijk bijna een hele dag uit en de ontwikkelaar wil via een gratis Fortnite outfit item haar excuses aanbieden aan iedereen.

  Het item dat je gratis kan ophalen in de winkel van de Battle Royale modus is een Back Bling cadeau. Spelers van de Save the World modus kunnen hun Troll Stash Llama innen bij het tabblad loot. Zo krijgen spelers van beide modi een klein cadeautje ter compensatie van de down time.

  Gratis Fortnite outfit item niet het enige

  Volgende week zal Epic Games een pak Battle Stars geven aan de spelers van de Battle Royale modus en Seasonal Gold aan de spelers van de Save the World modus. Met deze cadeautjes hoopt de ontwikkelaar iedereen tevreden te stellen. Tot slot zal Epic Games ergens volgende week komen met een uitleg over waarom de servers zo lang offline waren.

  Fortnite stond deze week dus vooral in de negatieve schijnwerpers vanwege hun servers, maar er was de afgelopen dagen nog meer te vermelden over de game. Zo is er een nieuwe update gelanceerd vandaag en wil Drake zijn eigen Hotline Bling Emote

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.