Gratis DOOM demo is langer beschikbaar

  De gratis DOOM demo die afgelopen week tijdens de E3 is vrijgegeven wordt door de ontwikkelaar langer beschikbaar gesteld. De gratis DOOM demo voor de bloederige shooter die eigenlijk alleen vorige week nog beschikbaar zou zijn, is deze week nog steeds beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC.

  Door middel van een Tweet op het officiële kanaal van DOOM liet de ontwikkelaar weten dat de nieuwste demo voor de populaire shooter nog wat langer beschikbaar is. In de Tweet staat ook de link om de demo te downloaden.

  Wanneer je nog niet zeker weet of je de nieuwste telg in de DOOM franchise wilt spelen, is het nu een goed moment om in ieder geval de demo te downloaden. Hoelang de nieuwe verlenging van de demo nog zal duren is niet duidelijk, maar de demo zal in ieder geval deze week nog beschikbaar zijn.

  Gratis DOOM demo

  Voor de release van de game heb je al de mogelijkheid gehad om de beta voor de multiplayer van de nieuwe titel uit te proberen. In de gratis DOOM demo die tijdens de E3 beschikbaar is gesteld heb je de mogelijkheid om gratis het eerste level van de game te doorlopen. De gratis DOOM demo is beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Dit zijn ook de platformen waarvoor de game is uitgekomen.

  De demo is in ieder geval het uitproberen waard. De game heeft op XGN.nl een reviewcijfer van een nette ronde 8 gekregen. De titel is nu al enige tijd uit en heeft al behoorlijk aan populariteit gewonnen.

  DOOM

  Verkijgbaar vanaf 13 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.