Gratis Destiny 2 spelen is binnenkort tijdelijk mogelijk

  Je kunt binnenkort gratis Destiny 2 spelen als je een PlayStation 4 hebt. Er komt namelijk een gratis weekend aan voor PlayStation 4 gebruikers, waardoor je het spel kunt uitproberen. Alle progressie die je maakt, kun je meenemen als je daarna besluit om het spel aan te schaffen.

  Bungie heeft via de PlayStation Blog bekendgemaakt dat er een gratis Destiny 2 weekend aankomt. Het gratis weekend gaat vrijdag 29 juni om 09.01 uur van start en zal aflopen op maandag 2 juli om 19.00 uur. Tijdens het gratis weekend kun je de volledige campaign spelen en natuurlijk je eigen Guardian maken.

  In de gratis versie zitten alle updates die sinds de release van het spel zijn uitgekomen en ook in de Crucible kun je aan de slag met PvP. Het gratis weekend is er niet zomaar, want alle progressie die je met je zelfgemaakte Guardian maakt, blijft bewaard dus mocht je besluiten om de game te halen kun je gewoon verder waar je gebleven was. Hoewel het gratis weekend pas morgen van start gaat, kun je nu alvast de game downloaden, zodat je vrijdag om 09.01 uur direct kunt beginnen.

  Spelers die geen PlayStation 4 hebben, kunnen niet genieten van een gratis weekend met Destiny 2. Het gratis weekend is namelijk alleen beschikbaar op de Sony console. Het is onbekend of het spel dit weekend ook met korting te vinden zijn in de PlayStation Store. Inmiddels zijn er namelijk ook al twee uitbreidingen voor Destiny 2 verkrijgbaar, namelijk The Curse of Osiris en Warmind.

  Gratis Destiny 2 weekend voor nieuwe release

  Later dit jaar komt er nog een grote uitbreiding voor Destiny 2 uit die Forsaken heet. Deze brengt een nieuw verhaal en nieuwe modus met zich mee. De modus heet Gambit en laat spelers het zowel tegen de wereld als elkaar opnemen. In teams van vier zal je het tegen vijanden opnemen, terwijl er een PvP-element bij komt kijken doordat je punten verzameld.

  Later dit jaar vindt er wegens de Forsaken release een wedstrijd plaats tussen Destiny 2 clans. Het is de kans om te bewijzen dat je in de beste Destiny clan van de Benelux zit. Er zijn ook leuke prijzen te winnen als je je opgeeft voor de Destiny 2 Clan wedstrijd.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.