Gratis Battlefield 1 map release bekendgemaakt

  Er is een releasedatum voor een gratis Battlefield 1 map bekendgemaakt. De map heet Giant's Shadow en is voor iedereen op 20 december gratis te downloaden. Spelers met een Premium Pass of pre-order kunnen op 13 december al aan de slag.

  De eerste gratis map voor Battlefield 1 is bekendgemaakt. De map heet Giant's Shadow en speelt zich af in een dorp. In Giant's Shadow ga je onder andere de strijd aan in de straten van een dorp en een ontplofte zeppelin.

  De speciale Behemoth, die af en toe gebruikt kan worden door het verliezende team, is in deze map de gepantserde trein. De gepantserde trein is al in meerdere maps in Battlefield 1 te gebruiken.

  Gratis Battlefield 1 map heeft paarden en vliegtuigen

  Op de Giant's Shadow map kun je aan de slag gaan met paarden en vliegtuigen. DICE, ontwikkelaar van Battlefield 1, heeft een korte trailer van de map gemaakt waar beelden van de nieuwe map worden getoond. De trailer kun je hierboven bekijken.

  De trailer van de gratis map toont ook een nieuw wapen. Het is een kruisboog die granaten afschiet.

  Binnenkort te downloaden

  De gratis Battlefield 1 map Giant's Shadow is vanaf 20 december beschikbaar voor iedere speler. Spelers met een Premium Pass of een pre-order versie van de game kunnen al vanaf 13 december aan de slag.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.