Gratis Battlefield 1 map Giant's Shadow in december

  DICE heeft nadere informatie gegeven over de gratis Battlefield 1 map Giant's Shadow. De releasedatum van de map valt in december. De website van Battlefield 1 vertelt dat Giant's Shadow spelers zich in "The Battle of the Selle" in 1918 doen bevinden.

  De naam van de gratis Battlefield 1 map luidt zo omdat er een gigantisch luchtvaartuig neerstortte in een open veld en zijn schaduw over het gebied heen slaat.

  "De Britse eenheden zijn door de Hinderburg linie heen gebroken en banen zich een weg richting een belangrijke treinstation." luidt een zin in de discriptie. "Woeste infanterie en tank aanvallen vinden plaats op open grond en langs rivierbanken naast de Cateu-Wassigny treinspoor".

  Net als in de Sinai Desert map in de Battlefield 1 beta, gaat de missie gepaard met de gepantserde trein. De met dodelijke wapens ingerichte trein kan het tij van de strijd omdraaien als hij op de juiste manier wordt gebruikt.

  Gratis Battlefield 1 map zal ons nog niet bevrijden van nieuwsgierigheid

  Verder moet onze nieuwsgierigheid nog even wachten, er zijn namelijk nog geen screenshots vrijgegeven van de nieuwe Battlefield 1 map. Alle maps van Battlefield 1 die tot nu toe te bekend zijn, staan hieronder:

  • The St. Quentin Scar
  • Sinai Desert
  • Amiens
  • Monte Grappa
  • Empire's Edge

  Als toevoeging aan de standaard maps én de gratis Battlefield 1 map, zal DICE nog meer maps beschikbaar maken door middel van uitbreidingen. De eerste uitbreiding is al aangekondigt, "They Shall Not Pass", die gelanceerd wordt in maart 2017. In totaal zal DICE vier uitbreidingspakketten leveren die in totaal 16 nieuwe multiplayer maps zal toevoegen aan de game.

  Premium Pass heeft het allemaal

  Spelers die de Premium Pass kopen zullen alle uitbreidingen ontvangen wanneer deze uitkomen. De Premium Pass zal 50 euro kosten.

  Battlefield 1's beta liep vorige week. De beta heeft een recordbrekende 13,2 miljoen spelers op zich genomen. De volledige game komt uit op 21 oktober voor Playstation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.