Grand Theft Auto Online update breidt nachtleven in Los Santos uit

  Met deze Grand Theft Auto Online update word jij de koning van de dansvloer. Op de vette beats van verschillende artiesten kan jij nog tot de laatste uurtjes dansen. Het nachtleven moet tot leven worden gebracht met een nieuwe update.

  Een hoop bestaande bekende artiesten gaan een samenwerking aan met deze game van Rockstar. De artiesten moeten wat extra sfeer brengen in het nieuwe nachtleven van Los Santos. Trek je dansschoenen maar aan.

  Grand Theft Auto Online update

  Bij al die artiesten moet je denken aan de diskjockey Salomon en Dixon en de muziekgroep Tale of Us. Ook kun je aan de slag met de dans/electronische muziek van The Black Madonna. Terwijl je op hun muziek danst, gebruik je de dansvloer als dekmantel tijdens missies die je uitvoert in Grand Theft Auto Online.

  Jij kunt zelf de DJ's helpen bij het neerzetten van een betere show. Zo kan jij helpen met het promoten van de verschillende nachtclubs en is het aan jou om al het personeel van de club te runnen. Zo nu en dan mag je wat geld witwassen uit ondernemingen als Disruption Logistics, The Open Road, SecuroServ en Free Trade Shipping Co.

  Update tijd

  Het is nog niet bekend wanneer de update precies uitkomt. Je moet dus nog even wachten voor de nachtclubs hun deuren voor jouw Grand Theft Auto Online personage zullen openen.

  Regelmatig verschijnen er updates voor deze game. De game kwam oorspronkelijk in 2013 uit, maar Rockstar probeert de game voor spelers interessant te houden door er nog steeds content voor uit te brengen. Het spel wordt door al die content dan nog steeds gespeeld.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.