Grand Theft Auto 5 mod brengt je naar de ruimte toe

  Een Grand Theft Auto 5 mod brengt de gamer naar buitenaardse planeten. Als je genoeg hebt van de City of Angels kun je binnenkort de aarde verlaten en daar aan de slag gaan. In de mod moet je de wapens oppakken voor de strijd tegen aliens, zij willen namelijk Los Santos vernietigen.

  Het verhaal van de mod, waarvan je de trailer boven dit artikel kunt zien, draait om de aarde die bedreigd wordt door andere levende wezens. Zij komen van een planeet ver van de wereld van GTA V vandaan, maar op één of andere manier hebben ze hun weg naar de aarde gevonden en ze komen niet met vredelievende intenties. Het is jouw doel om de aliens tegen te houden voordat ze op de aarde aankomen.

  Meer details Grand Theft Auto 5 mod

  In het verhaal van de ruimte-mod is de NASA er te laat achtergekomen dat de aliens kwade intenties hadden en daarom wordt er snel een team naar een ruimtestation gestuurd. Jij bent dat team en het lot van de aarde ligt in jouw handen. Naast de verhaallijn zijn er ook spaceshuttles en ruimtevoertuigen aanwezig in de mod, of je die ook allemaal kunt stelen en daarna kunt besturen is niet bekendgemaakt.

  Grand Theft Space, zoals het op diverse fora al liefkozend genoemd wordt, is momenteel nog in ontwikkeling bij een groep die geleid wordt door Sollaholla. De mod belooft om de stijl van GTA naar de ruimte te brengen, of dat helemaal waar zal zijn is nog even afwachten. Het is namelijk nog niet bekend wanneer de nieuwe mod ook echt gespeeld kan worden, in de trailer wordt wel gesproken van coming soon.

  GTV 5 kwam op 17 september 2013 uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3, later volgden ook de PC en huidige generatie consoles. In onze review beoordelen wij de game met een 9,8. Wij noemen het spel onder andere een prachtige en diverse spelwereld die boordevol content zit.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.