Gran Turismo Sport release vertraagd tot 2017

  Sony heeft zojuist bekendgemaakt dat de Gran Turismo Sport release is uitgesteld tot 2017. Dat zegt het Japanse bedrijf in een blogpost op PS Blog.

  Kazunori Yamauchi, de projectleider van Gran Turismo Sport, zegt dat hij en zijn team meer tijd nodig hebben om de game te perfectioneren. De game moet volgens hem perfect worden met als reden dat de Gran Turismo Sport release de meest competitieve game ooit wordt van de studio.

  Gran Turismo Sport release heeft geen nieuwe datum

  Op dit moment is er nog geen nieuwe release bekend en de ontwikkelaar wilde zich ook niet branden aan een schatting voor een bepaalde maand. Het enige wat de ontwikkelaar er over kwijt wilde, is dat het nog altijd het doel is van het team om van Gran Turismo Sport de beste game van de serie te maken.

  Of dat ook daadwerkelijk gaat lukken, is nog maar de vraag. De Gran Turismo Sport release heeft al heel wat teleurstellingen gehad. Als eerste kregen we te horen dat de beta werd geannuleerd om een 2016 Gran Turismo Sport release te kunnen halen.

  Vervolgens werd er bekend dat het dynamische weer en tijdsverschil niet in de game zou komen. Nu is er dus bekend geworden dat de originele releasedatum van 16 november 2016 ook niet gehaald gaat worden.

  Wanneer de Gran Turismo Sport release nu wel gaat komen is dus nog niet bekend, maar wanneer deze verschijnt, zal hij exclusief te spelen zijn op PlayStation 4.

  Gran Turismo Sport

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.