Gran Turismo Sport beta is gecanceld

  Eerder nog werd er door Sony beloofd dat we rond deze tijd de Gran Turismo Sport beta tot onze beschikking zouden krijgen. Nu is bekend geworden dat deze is geannuleerd.

  Tijdens de presentatie van de nieuwe race game van Sony werd er nog gezegd dat spelers in het voorjaar van 2016 de Gran Turismo Sport beta konden verwachten. Nu het al eind mei is en er gister tijdens de presentatie van de release datum geen woord over werd gerept, kregen mensen zo hun bedenkingen. En terecht, want nu blijkt dat de beta volledig van de baan is om de officiële game nog eind 2016 te kunnen uitbrengen.

  Kazunori Yamauchi, Creative director van GT Sport, vertelt aan videogamer dat het hem spijt dat spelers niet eerder aan de slag kunnen met de game dan de daadwerkelijke release. Maar het annuleren van de beta was nodig om ervoor te zorgen dat de game nog dit jaar uit kon komen.

  Gran Turismo Sport beta geannuleerd om op tijd te zijn voor release

  Volgens Yamauchi is een beta niet zo makkelijk als het simpelweg online zetten van een stuk van de game. De beta moet namelijk eerst 'afgemaakt' worden en dit kost extra tijd. Het afronden van de beta én het afronden van de volledige game is volgens de creative director daarom niet mogelijk voor de gestelde release.

  Geen beta dus, maar de volledige game komt in ieder geval dit jaar nog. Gisteren werd bekend dat Gran Turismo Sport op 15 november naar de PlayStation 4 zal komen.

  Gran Turismo Sport

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.