Google Voice update komt eraan, nog niet officieel

  Zonder een grote update in de afgelopen jaren is Google Voice erg achtergesteld en enigszins vergeten door Google. Daar lijkt nu verandering in te komen, gezien er op de website van Google Voice nu prominent te zien is dat er een nieuwe Google Voice update aankomt.

  Voor de gebruikers van de dienst komt er binnenkort een nieuwe Google Voice update aan met een banner waar trots op prijkt: 'The new Google Voice is here'. De link van de banner verwijst alleen wel nog steeds naar de oude pagina van Google Voice die nog niet voorzien is van een update.

  Google Voice update banner was een foutje

  De reden dat gebruikers nog geen gebruik kunnen maken van een geupdatete Google Voice is omdat de banner per ongeluk op de site terecht is gekomen. 9to5Google heeft Google om een reactie gevraagd en het bedrijf kwam met het volgende statement.

  "Sorry, maar het lijkt erop dat we een verkeerd nummer hebben gedraaid. Maar geen zorgen, dit was geen grap. We werken aan een update voor Google Voice. We hebben je onder de sneltoets staan en zodra we kunnen zullen we met jullie delen waar we mee bezig zijn."

  Wat er dus gaat veranderen is nog niet bekend, maar dat zal Google zo spoedig mogelijk delen.

  Google Voice is een dienst ontwikkeld door Google waarbij klanten een telefoonnummer krijgen, waar alle telefoonnummers naar toe te schakelen zijn. Zo kunnen er verschillende telefoons afgaan zodra dat nummer wordt gebeld of kunnen bepaalde telefoons afgaan afhankelijk van wie belt of hoe laat het is. Daarnaast kunnen voicemails ontvangen worden via Gmail in tekstvorm en biedt Google Voice nog veel meer mogelijkheden om het gebruik van meerdere telefoons makkelijker te maken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.