Google Play Store geeft gratis film en album weg

  De Google Play Store bestaat deze week alweer drie jaar. Om dit te vieren heeft Google voor een aantal aanbiedingen gezorgd. De aanbiedingen bestaan uit een gratis film, The Fast and the Furious, en het album Ghost Stories van Coldplay.

  De Google Play Store werd drie jaar geleden uitgebracht als vervanger van de Android Market. De naam Android Market werd door Google een te algemene term bevonden toen het naast apps en games ook muziek en films begon te verkopen.

  De content is tegenwoordig ook beschikbaar op niet Android-apparaten, zoals een desktop en de term Android Market was dus niet meer relevant.

  Google Play Store geeft The Fast and the Furious en Ghost Stories weg

  Deze week kwam er al een lijstje met aanbiedingen voorbij maar nu komt Google met een gratis film. De film is bijna 14 jaar oud, maar het is een gratis versie van The Fast and the Furious in HD. Het lijkt er echter wel op dat er geen Nederlandse ondertiteling is.

  Zo maakt Google het mogelijk voor iedereen die Google Play Films nog nooit heeft gebruikt om de dienst uit te proberen.

  Daarnaast is ook het nieuwste album van Coldplay gratis beschikbaar in de Play Store. Ghost Stories is het zesde album van de Britse band en kwam vorig jaar uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.