Google Glass app helpt je met spreken voor publiek

  Het is de laatste tijd behoorlijk stil rondom de Google Glass, niet veel mensen zijn in het bezit van dit nieuwe stukje technologie en hij is nu niet meer verkrijgbaar. Maar na deze tijd van stilte, dook er een nieuwe Google Glass app op.

  De app Rhema helpt je om te spreken voor een groep mensen. Rhema luistert als je aan het praten bent en analyseert het op tempo en volume. Vervolgens geeft het je feedback en kun je daarop inspelen. Op dit moment heeft de app verschillende manieren om de feedback aan te kunnen geven, namelijk in diagrammen, staven of quadranten.

  Google Glass app

  Aan het einde van je toespraak krijg je een conclusie in beeld te zien, er komt bijvoorbeeld "luider' te staan als je te zacht praat of 'sneller' wanneer je te langzaam praat. De ontwikkelaars van de app denken dat het ook mensen kan helpen die moeite hebben met communiceren.

  De Google Glass is inmiddels nog niet beschikbaar voor consumenten, dit zal later dit jaar waarschijnlijk gebeuren. Er was vorig jaar één dag in Amerika wanneer consumenten het wel konden kopen en dit zorgde ervoor dat de Google Glass in diezelfde dag nog uitverkocht was.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.