'Golden Worlds' in nieuwe Mass Effect Andromeda video

  Ontwikkelaar BioWare heeft een nieuwe Mass Effect Andromeda video uitgebracht. Hierin worden de zeven hoofdplaneten aan de speler voorgeschoteld. Deze zijn de 'Golden Worlds' genoemd.

  In de nieuwe Mass Effect ben jij onderdeel van de 'Pathfinders', een groep die voor de koloniën uit moet reizen om potentiële hoofdbasissen te vinden. Een planeet wordt een Golden World genoemd als er leven op mogelijk is en veel grondstoffen bevat die de koloniën kunnen bevoorraden.

  Mass Effect Andromeda video

  Het doel van de nieuwe game is dus dat jij op zoek gaat naar planeten waar de mensheid kan leven. Of die planeet in de Mass Effect Andromeda video te zien is, wordt niet bekend. De video geeft alleen een korte beschrijving van de zeven hoofdplaneten. De beschrijving wordt voorgelezen door Suvi Anwar, een lid van het Nexus onderzoeksteam, zij is ook de onderzoeksleider op jouw schip, de Tempest.

  Zeven planeten zijn al geclassificeerd als 'Golden', alleen moet de speler nog wel elke planeet bezoeken en onderzoeken om na te gaan of de planeet deze classificatie ook echt verdient. In een eerdere hands-on gingen wij alvast op zoek naar één van deze planeten.

  Mass Effect Andromeda komt 23 maart uit op PC, Xbox One en PS4. Gisteren werd bekend dat de multiplayer van de game geen gebruik zal maken van dedicated servers. In plaats daarvan zal de multiplayer draaien op peer to peer connecties.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.