GOG sale - veel games voor weinig geld tijdens de winter sale

  GOG houdt uitverkoop. Tussen nu en 13 december kun je tijdens deze GOG sale diverse digitale games kopen tegen een kortingsprijs. De korting kan wel oplopen tot 90%!

  Tijdens de uitverkoop van GOG worden de aanbiedingen om de 48 uur gewisseld. Er zijn ook verschillende bundels in de aanbieding tijdens de sale. Op het moment zijn er bijvoorbeeld twee Star Wars bundels in de aanbieding genaamd de Star Wars Saber bundle en de Star Wars Blaster bundle. Ook voor de bundels loopt de korting hoog op, dus dat scheelt veel geld wanneer je deze games in een bundel aanschaft.

  GOG sale - krijg gratis games!

  De hoge kortingen zijn niet het enige wat de uitverkoop biedt. Je kunt ook gratis games krijgen! Als je bijvoorbeeld meer dan 5 euro uitgeeft, dan krijg je gratis de game Divine Divinity erbij. Wanneer je meer dan 50 euro uitgeeft, dan krijg je Blackguards Special Edition gratis.

  Je kunt er ook voor kiezen om een mystery game te kopen. Voor 2,90 euro krijg je een willekeurige game uit de GOG store. De waarde van deze game ligt meestal tussen de 9,99 en 34,99 euro, maar het blijft dus een verrassing welke game je krijgt.

  Er zitten een hoop mooie aanbiedingen bij de GOG sale, zoals 50% korting op de PC versie van The Witcher 3, die nu voor 29,99 euro over de digitale toonbank gaat. Behalve The Witcher 3 worden er maarliefst meer dan 500 games aangeboden tegen een kortingsprijs, dus er zit voor iedereen wel wat bij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.