God of War game kopen met korting bij verschillende webshops

  Wil je God of War kopen? Dat kan nu met korting bij verschillende webshops. De game is in de uitverkoop bij bol, Game Mania, Wehkamp, Nedgame en MediaMarkt. Deze kortingsactie geldt tot tien februari. De game is op alle websites verkrijgbaar voor ongeveer twintig euro.

  Afgelopen jaar kwam de game God of War uit in april. In onze review van God of War wist de game een negen te krijgen. Dit dankzij de audiovisuele schoonheid en de open wereld die je volledig kon ontdekken. De Noorse mythologie staat centraal in deze game en je zal het op moeten nemen tegen de goden. Als je geïnteresseerd bent in deze game, dan kun je ons lijstje hieronder even bekijken voor de flinke deals die verschillende webwinkels nu bieden!

  Waarom de God of War game kopen?

  Eerder schreven we al dat de game een goede recensie van ons kreeg. Misschien wil je wel wat meer weten over de game, zoals waar hij over gaat. De game is uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en ontwikkeld door SIE Santa Monica Studio. In drie dagen wist God of War meer dan 3.1 miljoen exemplaren te verkopen en daarmee wist de game verschillende records te verbreken.

  Afijn, terug naar waar de game over gaat. In de God of War game speel je als Kratos, de God van de Oorlog. Hij moet zijn zieke zoon Atreus verzorgen. Verder is ook zijn nieuwe vrouw Faye te komen overlijden en dit zorgt ervoor dat je veel pijn lijdt. Hier moet je in de game dan ook mee om leren te gaan.

  Kratos en Atreus gaan op avontuur om het as van Faye uit te strooien, maar helaas komen er verschillende complicaties op hun pad. Zo moet deze op oorlog gedreven moordmachine zijn zoon leren jagen en proberen om een goede vader te zijn. Dit is deze God niet gewend en zal dus zeker een uitdaging zijn.

  De God of War actie geldt tot 10 februari.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.